×

Lidhu me të.

Company News
Në shtëpi>Blog>Lajmet e kompanisë
Seamless Global Deliveries: Introducing our International Logistics Partnership with DHL Express
05 Jan 2024

Furnizime globale të qeta: Prezantimi i Partneritetit tonë Ndërkombëtar të Logjistikës me DHL Express

Hyrje:Jemi të emocionuar të njoftojmë partneritetin tonë të ri me DHL Express, një nga kompanitë kryesore të logjistikës në botë. Ky bashkëpunim na lejon t'ju ofrojmë shërbime më efikase dhe më të besueshme ndërkombëtare të transportit detar. Me ne...

New US Customs Requirement: Postal Codes for Shipments from China Mainland
02 Dec 2023

Kërkesë e re doganore e SHBA: Kodet postare për dërgesat nga Kina kontinentale

Duke filluar nga 18 marsi 2023, Doganat e SHBA mandatojnë kodet postare për të gjitha dërgesat nga Kina Kontinentale. Kuptoji implikimet.

Global Trade Patterns and Nearshore Outsourcing
02 Dec 2023

Modelet e tregtisë globale dhe outsourcing pranë bregut

Eksplorimi i ndikimit të transparencës së të dhënave, qëndrueshmërisë dhe zbatimit të ligjit në tregtinë globale. Duke theksuar rolin e outsourcing nearshore.

Kërkimi i lidhur me të

emailgoToTop