×

Lidhu me të.

Company News
Në shtëpi>Blog>Lajmet e kompanisë

Kërkesë e re doganore e SHBA: Kodet postare për dërgesat nga Kina kontinentale

Koha : 2023-12-02Hits :1

Logistics Solutions001

Duke filluar nga 18 marsi 2023, kodet postare do të jenë të detyrueshme për të gjitha dërgesat nga China Mainland në SHBA, sipas doganave të SHBA.

Cila është kërkesa e re për klientët që transportojnë nga Kina Kontinentale në SHBA?

Partia prodhuese (MF), kur raportohet si një njësi kineze, duhet të japë një kod postar të vlefshëm në momentin e lëshimit të ngarkesës. Të gjitha kodet e reja dhe të përditësuara të identifikimit të prodhuesit (MID) për China Mainland duhet të përfshijnë një kod postar të vlefshëm. *Ju lutem vini re, partia MF mund të jetë ende partia e faturimit, dërguesi, eksportuesi, ose prodhuesi. Nuk ka patur asnjë ndryshim në këtë drejtim. Partia MF shpesh quhet MID.

Cilat janë pasojat për klientët e UPS Brokerage?

Nëse jeni duke importuar mallra në SHBA dhe partia e faturimit, dërguesi, eksportuesi, etj. është nga China Mainland, atëherë adresa e palës së faturimit mbi dokumentet duhet të përfshijë një kod postar. Nëse mbani një listë të dërguesve, furnizuesve dhe/ose shitësve tuaj, sigurohuni që një kod postar i vlefshëm të përfshihet për çdo adresë nga China Mainland. Të jeni të vetëdijshëm se dërgesat mund të vonohen nëse pala e faturimit është nga Kina Kontinentale dhe një kod postar i vlefshëm nuk përfshihet në dokumentet e importit.

Kërkimi i lidhur me të

emailgoToTop