×

Lidhu me të.

Çfarë bëjmë ne?

Ofrimi i shërbimeve logjistike gjithëpërfshirëse, duke përfshirë transportin intermodal, ngarkesën e plotë të kontejnerëve (FCL) dhe aftësitë e magazinimit, duke siguruar që mallrat të transportohen në mënyrë të sigurt, në kohë dhe në mënyrë efikase nga burimi në destinacion, duke përmbushur nevojat e ndryshme të transportit të klientëve globalë.

Magazina jashtë shtetit e SHBAline

Avantazhet e magazinës sonë jashtë shtetit në Los Angeles, SHBA përfshijnë: hapësirë të bollshme (50.000 pieds carrés), shërbimet e pastrimit doganor dhe të dorëzimit, aftësitë e transportit intermodal, transport ajror, mallra detare dhe shërbimet e dorëzimit, dhe aftësinë për të trajtuar mallrat në vend. Këto avantazhe na mundësojnë t'u ofrojmë klientëve zgjidhje logjistike ndërkombëtare efikase dhe të volitshme.

US Overseas Warehouse
Korean Overseas Warehouse

Magazina koreane jashtë venditline

Ne kemi magazina jashtë shtetit në Korenë e Jugut, kryesisht përgjegjëse për transportin ajror midis Koresë së Jugut dhe Hong Kongut, dhe transportimin e mallrave në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara, gjë që shkurton shumë kohën e transportit dhe përmirëson efikasitetin e transportit. Të gjitha llojet e dërgesave, të mëdha ose të vogla, mund të trajtohen lokalisht, duke siguruar të sigurt, në kohë të dorëzimit.

Zgjidhje logjistike

Zgjidhje logjistike

Zgjidhjet tona logjistike fokusohen në ofrimin e shërbimeve efikase dhe të besueshme. Ne përdorim teknologji të përparuar dhe ekipe me përvojë për të siguruar që ngarkesa juaj të arrijë destinacionin e saj në mënyrë të sigurt dhe në kohë.

 • Intelligent Tracking System
 • Optimize Transportation Routes
 • Automated Warehousing Management
 • Customs Clearance Services
 • Insurance Service Provision
 • Sistemi inteligjent i gjurmimit

  Sistemi ynë inteligjent i gjurmimit mund të monitorojë vendndodhjen e mallrave në kohë reale për t'u siguruar që mallrat të arrijnë në destinacionin e tyre në mënyrë të sigurt.

 • Optimizoni rrugët e transportit

  Zgjidhjet tona mund të optimizojnë rrugët e transportit dhe të zvogëlojnë kohën dhe kostot e transportit.

 • Menaxhimi i automatizuar i magazinimit

  Sistemi ynë i automatizuar i menaxhimit të magazinimit mund të përmirësojë efikasitetin e magazinimit dhe të zvogëlojë gabimet manuale.

 • Shërbimet e pastrimit doganor

  Ne ofrojmë shërbime të pastrimit doganor për të ndihmuar klientët të kalojnë me sukses inspektimet doganore.

 • Sigurimi i shërbimit të sigurimit

  Ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse sigurimi për të garantuar sigurinë e mallrave gjatë transportit.

Who We Are

Kush jemi ne

Biznesi ynë kryesor përfshin shërbimin ekspres ndërkombëtar (UPS/DHL/FEDEX) biznesin e eksportit, transportin detar në SHBA, dhe magazinimin e SHBA. Në vitin 2018, ne u bëmë një agjent i nivelit të parë të UPS Hong Kong dhe bashkëpunuam direkt me UPS Hong Kong për t'u ofruar klientëve shërbime më efikase dhe më kosto-efektive. Ne jemi të përkushtuar për të ndihmuar klientët të arrijnë qëllimet e tyre globale të biznesit nëpërmjet zgjidhjeve efikase logjistike dhe shërbimeve të shkëlqyera.

Avantazhi ynë

SHËRBIMI I MALLRAVE

Ne kemi krijuar partneritete të forta strategjike me kompani të mëdha logjistike si UPS, DHL, dhe Fedex në Hong Kong. Ne marrim norma shumë konkurruese dhe të qëndrueshme mallrash nga Kina në të gjithë botën, dhe gjatë sezonit të pikut, ne jemi nën mbrojtjen e hapësirës. Ne ofrojmë gamën e mëposhtme të shërbimeve - •Ngarkimi i plotë i kontejnerëve •Pastrimi doganor dhe dorëzimi •Transporti multimodal.

Cooperate with Us

Logjistikë globale efikase dheEkspertët e mallrave
Partneri juaj më i mirë në logjistikë

Procesi i rendit

Ne i përmbahemi rreptësisht procesit ndërkombëtar të logjistikës së mallrave. Nga koordinimi i grumbullimit dhe konsolidimit të mallrave, menaxhimi i magazinimit, rregullimi i transportit multimodal, deri te trajtimi i lejes doganore dhe dorëzimi përfundimtar, ne sigurojmë një shërbim të qetë dhe të besueshëm.

 • step1

  hapi1

  Mbledhja efikase e mallrave: Ne sigurojmë mbledhjen e shpejtë dhe të rregullt, duke koordinuar me mjeshtëri logjistikën për të mbledhur mallrat tuaja në mënyrë efikase.

 • step2

  hapi2

  Magazinimi i sigurt: Magazinimi ynë ofron siguri të lartë dhe kushte optimale magazinimi, duke ruajtur me saktësi mallin tuaj.

 • step3

  hapi3

  Transport i besueshëm: Ne ofrojmë zgjidhje të besueshme dhe të gjithanshme të transportit, duke siguruar që ngarkesa juaj të mbërrijë në kohë, çdo herë.

 • step4

  Hapi4

  Lehtësimi i pastrimit doganor: Ekipi ynë me përvojë modernizon proceset doganore, duke garantuar pastrimin e shpejtë dhe pa probleme për dërgesat tuaja.

Shërbimi ynë

Si na vlerësojnë klientët

Klientët tanë përfshijnë kryesisht dezertorët e tankeve botërore, operatorët, kompanitë logjistike, përdoruesit fundorë, etj.

Shërbim i jashtëzakonshëm nga kjo kompani ndërkombëtare logjistike. Dërgesat në kohë, komunikimi i shkëlqyer dhe ndjekja e besueshme. Ekipi i shërbimit ndaj klientit ishte gjithmonë në dispozicion, duke dhënë përgjigje të shpejta dhe të dobishme për pyetjet e mia. Me të vërtetë i tejkaloi shpresat e mia për mallra jashtë vendit. Shumë e rekomandueshme!

Tony
Tony

Menaxheri i suprimimit

Kontrolli i oualitetit

<h2>Kontrolli i oualitetit</h2>

Kontrolli i oualitetit

Tony
<h2>Kontrolli i oualitetit</h2>

Kërkimi i lidhur me të

emailgoToTop