×

Контактирајте се.

LCL+Express
Дома>LCL+Експрес

LCL+Експрес

Време : 2023-12-22Хитови :1

Logistics Solutions002

Како меѓународна компанија за спедиторски услуги, Meilianhua е воодушевена да ја претстави нашата мултимодална транспортна услуга, со LCL+Express. Оваа иновативна услуга ја комбинира достапноста на помалку од контејнер товар (LCL) испорака со брзината и ефикасноста на експресната испорака.

Со LCL+Express, можете да уживате во предностите на економското испорака за помали товари, истовремено осигурувајќи ја вашата стока брзо да стигне до нивната дестинација. Оваа услуга е идеална за бизниси кои бараат ефикасна испорака за помали количини без компромис со времето за испорака.

Нашиот LCL+Express сервис нуди сеопфатни можности за следење, овозможувајќи ви да ја надгледувате вашата пратка во реално време. Ние, исто така, обезбедуваат флексибилни опции за пикап и испорака да се усовршуваат за вашите специфични потреби.

Изберете LCL+Express денес за беспревршно, ефикасно и економско решение за испорака.

Никој не е.

Никој не е.

Поврзано пребарување

emailgoToTop