×

Контактирајте се.

Storage
Дома>Логистички решенија>Складиште

FCL+Експрес

Време : 2023-12-07Хитови :1

Logistics Solutions002

Како меѓународна компанија за спедиторски услуги, Meilianhua е горда да ја претстави нашата Мултимодални транспортни услуги, со FCL+Express. Овој уникатен сервис ја комбинира исплатливоста на полн контејнер товар (FCL) испорака со брзината и ефикасноста на експресната испорака.

Со FCL+Express, можете да уживате во придобивките од насипната испорака, истовремено обезбедувајќи ја вашата стока брзо да стигне до нивната дестинација. Оваа услуга е идеална за бизниси кои бараат големо испорака без компромис со времето за испорака.

Нашиот FCL+Express сервис нуди сеопфатни можности за следење, овозможувајќи ви да ја надгледувате вашата пратка во реално време. Ние, исто така, обезбедуваат флексибилни опции за пикап и испорака да се усовршуваат за вашите специфични потреби.

Изберете FCL+Express денес за беспревршно, ефикасно и економско решение за испорака.

Никој не е.

Никој не е.

Поврзано пребарување

emailgoToTop