×

Контактирајте се.

Industry News
Дома>Блог>Вести од индустријата

Сеопфатни меѓународни логистички услуги за потреба

Време : 2024-01-19Хитови :1

Огромното зголемување на глобалната трговија и е-трговијата доведе до експоненцијална побарувачка за сигурни и ефективни логистички решенија. За таа цел обезбедуваме сеопфатен опсег на меѓународни логистички услуги Кои задоволуваат различни бизнис потреби низ целиот свет.


Воздушни товарни услуги:Времето е пари во меѓународната трговија, а нашиот воздухопловен товар е брз и зависен одговор за брзите задачи. Ние нудиме испорака од врата до врата, следење во реално време и поддршка за царинско ослободување за да се осигураме дека вашиот товар ќе ја достигне својата дестинација навреме. Нашата мрежа покрива големи аеродроми низ целиот свет, овозможувајќи ни лесно да се справиме со увозните и извозните пратки.


Океански товарни услуги:За превоз на поголеми волумени или товарови со флексибилни датуми за испорака нашите океански бродски услуги се исплатливи. Ние нудиме многу видови на бродови на многу патишта за да се погрижиме за вашите потреби. Од пакување и документација, до процедури за царинско ослободување, како и конечни испораки се сите во способни раце на нашиот искусен персонал гарантирајќи непречена работа за нашите клиенти на тој начин минимизирање на шансите за одложување или било каква форма на грешки.


Скроени решенија:Секој бизнис е уникатен и оттука можеме да ги прилагодиме нашите понуди. Било толку специјално пакување, транспорт со контролирана температура или консолидациски решенија кои ги барате; Ние имаме способност, како и ресурси за такви барања. Нашиот тим тесно работи со вас за време на овој процес, така што тие ги разбираат вашите спецификации пред да развијат одреден план кој се оптимизира на заштедите направени додека се прави транспорт брзо.


Решенија од крај до крај:Ние обезбедуваме севкупни логистички услуги преку решенија од крај до крај кои го додаваат секој дел од транспортниот аспект. Правиме се од набавка и управување со залихот, преку дистрибуција и испорака на милја од милја. Таквиот пристап не само што заштедува време туку и ги намалува сите шанси за грешки или одложувања што резултира со лесен транзит за нашите ценети клиенти.


Глобален посегач и мрежа:Со нашиот огромен глобален дофат и мрежа, ние беспрекосно нудиме логистички услуги низ различни региони, како и земји. На клучните пазари формиравме партнерства со локалните превозници и логистичките провајдери со што ефективно ја искористивме нивната експертиза и ресурси. Оваа широка глобална мрежа гарантира дека ние сме во можност да се справиме дури и со најоддалечените локации, карактеристика која нашите клиенти ја негува.


      Сеопфатните меѓународни логистички услуги се од суштинско значење за компаниите кои работат на глобален пазар. Со аутсорсинг на овие услуги на искусни провајдери, претпријатијата можат да се фокусираат на нивните основни деловни функции, истовремено осигурувајќи дека нивната стока ќе биде транспортирана безбедно и ефикасно преку границите. сеопфатните меѓународни логистички провајдери се добро позиционирани да ги задоволат разновидни потреби на своите клиенти.


Поврзано пребарување

emailgoToTop